Opleidingen

OPLEIDINGS MOGELIJKHEDEN IGNIS SYSTEMS

Na het volgen van de opleiding is de deelnemer in staat om het beheer uit te voeren van een brandmeldinstallatie en kent zijn/haar plaats binnen de veiligheidsorganisatie van het bedrijf. Hierdoor moet het aantal ongewenste meldingen afnemen.

Beheerder brandmeldinstallatie

Bedrijven en organisaties zijn verplicht hun gecertificeerde brandmeldinstallatie maandelijks te laten controleren. Daar zijn specifieke kennis en capaciteit voor nodig. Kennis van brandmeldinstallaties en de geldende normen. Maar ook tijd en capaciteit om de controles uit te voeren.

lees meer

Installatiedeskundige brandmeldsystemen

Het doel van deze cursus is het kennisniveau van de cursist zodanig te verbreden dat na afloop van deze cursus de cursist met een goed gevolg het examen “Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties” kan afleggen bij het Certoplan. Na het met goed gevolg behalen van het examen Installatiedeskundige BMI voldoet de persoon/het bedrijf aan één van de eisen ter verkrijging van het certificaat “Erkend Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties''.

Lees meer

Onderhoudsdeskundige

De opleiding is er op gericht om de cursisten bekend te maken met de onderhoudswerkzaamheden zoals deze zijn vastgelegd in de NEN 2654-1(NL) 1996 (Beheer, controle en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties. Deel 1: Brandmeldinstallaties). Tevens zullen ruimschoots aan bod komen de Regeling Brandmeldinstallatie:2002, de NEN 2535+C1:2010 en uitvoerige productkennis. Na het met goed gevolg behalen van het examen Onderhoudsdeskundige BMI voldoet de persoon/het bedrijf aan één van de eisen ter verkrijging van het certificaat “Erkend Onderhoudsbedrijf Brandmeldinstallaties''.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en weten wat er op het markt speelt? Meldt u zich dan hier aan.

Uw e-mailadres

- Geen geldig email adres ingevoerd
verzenden

Nieuwsbrief Aanmeldeing

Bedankt voor uw aanmelding.