Ignis Systems -  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ignis Systems doet aan verantwoord ondernemen door het steunen van de onderstaande doelen en stichtingen. Daarnaast steunen we de projecten die in derde wereld landen worden opgezet met als doel "Onderwijs en Techniek'' als basis voor de persoonlijke ontwikkeling.

Woord en Daad (RegioOndernemers)

Naast het steunen van ons project willen we als RegioOndernemers Zuid Hollandse Eilanden, ondernemers met elkaar in contact brengen.

Als ondernemer uit de regio wordt u samen met RegioOndernemers (RO) Zuid Hollandse Eilanden in de gelegenheid gesteld de christelijke opdracht tot barmhartigheid inhoud te geven.
 
Op vrijwillige basis zetten wij ons in voor de belangen van de arme naaste in de werkgebieden van Woord en Daad door fondsen te werven op regionaal niveau. Daarnaast werken we actief aan bewustwording en brengen de mogelijkheden van armoedebestrijding onder de aandacht.
 
 

Kiwanis Nederland

Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Een serviceclub, in het algemeen, is een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen (fundraising) en dat bijeengebrachte geld uitgeven aan goede doelen (fundspending). Een Kiwanis serviceclub heeft naast de genoemde doelstelling vooral persoonlijke ontplooiing van het individuele lid voor ogen.

 Meer over Kiwanis Nederland


 -Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en weten wat er op het markt speelt? Meldt u zich dan hier aan.

Uw e-mailadres

- Geen geldig email adres ingevoerd
verzenden

Nieuwsbrief Aanmeldeing

Bedankt voor uw aanmelding.