Bedrijfsinformatie

IGNIS SYSTEMS is ruim 35 jaar actief op de Nederlandse markt. Sinds 1978 worden de systemen van IGNIS SYSTEMS in Nederland vertegenwoordigd. Voorheen maakte IGNIS SYSTEMS deel uit van de ARGINA GROUP maar per 1 januari 2008 is onze vestiging geheel verzelfstandigd.

IGNIS SYSTEMS is rechtstreeks betrokken bij de laatste ontwikkelingen en productie op het gebied van brandmeld , ontruiming en toegangscontrole systemen. Omdat IGNIS SYSTEMS exclusief dealer is van ARGINA brandmeldsystemen worden we betrokken bij de ontwikkeling van de componenten om deze af te stemmen op de Nederlandse regelgevingen. Deze directe betrokkenheid is een voordeel voor u als klant. Als u specifieke wensen heeft kunnen deze in overleg eenvoudig worden gerealiseerd.

Het complete leveringspakket van IGNIS SYSTEMS omvat:

  1.  Brandmeldsystemen
  2.  Brandmeld-/ontruimingssystemen
  3.  Brandmeld-/blusactiveringssystemen
  4.  Dect ontruimingssystemen ( conform NEN 2575 )
  5.  Ontruimingssystemen
  6.  Sprinklermeldsystemen
  7.  Sprinkler-/brandmeldsystemen
  8.  Sprinkler-/brandmeld-/ontruimingssystemen
  9.  Aspiratie-/hooggevoelige detectiesystemen

IGNIS SYSTEMS bezit uitgebreide kennis en ervaring als het gaat om het ontwerpen en projecteren van brand, sprinklermeld- en ontruimingssystemen.

Deze expertise is opgebouwd door nauw samen te werken met onze relaties en waarbij systeemontwerp, realisatie en een 24-uurs servicegerichte organisatie bij ons hoog in het vaandel staan. 

 

Klopt 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en weten wat er op het markt speelt? Meldt u zich dan hier aan.

Uw e-mailadres

- Geen geldig email adres ingevoerd
verzenden

Nieuwsbrief Aanmeldeing

Bedankt voor uw aanmelding.