PZI conform de NEN 2575-4:2013

Het voldoen aan de NEN2575-4:2013 is vereist vanuit de overheid (bouwbesluit). Met onze nieuwe PZI spelen wij in op de ontwikkelingen in de markt. De PZI is zeer concurrerend t.o.v. de huidige dure en complexe systemen in de markt. De PZI is met nagenoeg alle toonaangevende fabrikanten van brandmeldsystemen te koppelen. Tevens word het systeem 24/7 bewaakt door de bijbehorende webportal op functioneren. Via de app is een registratie van de opgeroepen personen zichtbaar en vast te stellen waar externe personen zich bevinden.
PZI conform de NEN 2575-4:2013Wat zijn de voordelen? Beste prijs kwaliteit verhouding! Conform NEN2575-4:2013. Geen laadrek t.b.v. de pagers nodig, dit bespaard (functiebehoud)kabel. Gebruiksvriendelijke pagers (IP67). Te koppelen aan nagenoeg alle brandmeldcentrales en nagenoeg alle oproepsystemen. Zeer eenvoudig te installeren. Mobiele app beschikbaar, overal ter wereld via het publieke netwerk.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en weten wat er op het markt speelt? Meldt u zich dan hier aan.

Uw e-mailadres

- Geen geldig email adres ingevoerd
verzenden

Nieuwsbrief Aanmeldeing

Bedankt voor uw aanmelding.