Opdracht voor de Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam bouwt een nieuw onderwijsgebouw voor studenten en medewerkers van de nieuwe Rotterdam Business School. Het prachtige gebouw op de Kralingse Zoom speelt in op de onderwijsbehoeften van nu en morgen. De nieuwe leer- en leeromgeving is toekomstbesteding en faciliteert studenten en medewerkers het beste uit zichzelf te halen.
Opdracht voor de Hogeschool RotterdamIgnis Systems realiseert voor dit prachtige project wederom de sprinkler-/ en brandmeldinstallatie. De nieuwbouw van 12.000 m2 komt aan de Kralingse Zoom grenzend aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De Hogeschool Rotterdam brengt vanaf september 2017 alle economische opleidingen onder op de locatie op de Kralingse Zoom. Met een nieuwe onderwijsvisie en een prachtig nieuw gebouw gaan zij met meer kwaliteit en succes studenten opleiden die klaar zijn voor de werkwereld van de toekomst. Naar verwachting zal het gebouw in het nieuwe collegejaar 2017/2018 in gebruik genomen worden.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en weten wat er op het markt speelt? Meldt u zich dan hier aan.

Uw e-mailadres

- Geen geldig email adres ingevoerd
verzenden

Nieuwsbrief Aanmeldeing

Bedankt voor uw aanmelding.