Projecten

Parkeergarage Vonk & Vlam

Op de plek van het huidige Vonk- en Vlamterrein komt een ondergrondse parkeergarage voor ongeveer 1000 auto’s (maximaal 1043). Onderstaande illustraties geven een indruk van hoe de parkeergarage er ongeveer uit komt te zien.

De parkeergarage komt op een prominente plek. Het wordt een visitekaartje voor de stad. De kwaliteitseisen zijn dan ook hoog.

Dit geldt voor alle onderdelen: de architectuur, de stedenbouwkundige- en landschappelijke inpassing, de gebruiksvriendelijkheid, het comfort en de duurzaamheid van de garage. De nieuwe parkeergarage draagt bij aan een autoluwe binnenstad van 's-Hertogenbosch.

(illustraties garage: Studio Leon Thier Architecten, ontwerp openbare ruimte: MTD Landschapsarchitecten, ontwerp garage: Arcadis).

In- en uitgang parkeergarage

Impressie van de in- en uitgang parkeergarage

De in- en uitgang van de parkeergarage komt op Bastion Baselaar. Via een zogenaamde 'wokkel' rijdt u naar het 1e niveau in de parkeergarage van waaruit naar de 2e of derde laag kan worden gereden.

Hellingbaan

Impressie van de hellingbaan in de parkeergarage

Hiernaast ziet u een impressie van de hellingbanen in de garage.

In de parkeergarage

Impressie van de gang in de parkeergarage

In de parkeergarage komt een gang (corridor). Deze corridor is voor voetgangers, zodat zij zo min mogelijk tussen de auto's door hoeven lopen.

In de parkeergarage

Impressie van de parkeervloer en het trappenhuis

Hiernaast ziet u een impressie van de parkeervloer, de corridor en het trappenhuis.Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en weten wat er op het markt speelt? Meldt u zich dan hier aan.

Uw e-mailadres

- Geen geldig email adres ingevoerd
verzenden

Nieuwsbrief Aanmeldeing

Bedankt voor uw aanmelding.