Projecten

Zorgcentrum Oostpoort te Amsterdam

Het gebouw is fraai vormgegeven en past in de stedelijke omgeving. Met een uniek en vernieuwend concept: zowel vrije sector huurwoningen voor ouderen als woningen voor mensen die zorg nodig hebben, zijn ondergebracht in één gebouw. 'Blok 13' is gebouwd in een U-vorm rond een binnentuin en bestaat uit twee delen. Het "Noord deel" is verhuurd aan Amstelring. In dit deel van het appartementengebouw zijn onder andere woningen en voorzieningen gerealiseerd voor mensen die (intensieve) zorg nodig hebben.
Amstelring heeft hier geen klassiek verpleeghuis, maar heeft appartementen voor mensen met een zorgindicatie. De ruime woningen geven een gevoel van vrijheid en privacy, terwijl er toch 24 uur per dag professionele zorg aanwezig is.

Wij als Ignis Systems mogen in opdracht van Spindler Installatietechniek hier de Brandmeld en ontruimingsinstallatie leveren. De ontruiming voor het zorg gedeelte betreft een stil alarm PZI systeem.www.personenzoekinstallatie.nl De beide systemen zullen gecertificeerd worden opgeleverd. Ook vragen of interesse in een PZI of Brandmeld systeem bel ons op 088-4464728

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en weten wat er op het markt speelt? Meldt u zich dan hier aan.

Uw e-mailadres

- Geen geldig email adres ingevoerd
verzenden

Nieuwsbrief Aanmeldeing

Bedankt voor uw aanmelding.