Projecten

Project Stena Line

Stena Line vormt met haar schepen één van 's-werelds grootste ferrymaatschappijen. In Nederland wordt er vanaf Hoek van Holland op Engeland gevaren met de ferry-route Hoek van Holland-Harwich. Passagiers komen hier dagelijks aan in het terminalgebouw via bus, trein, taxi en door middel van eigen vervoer. Speciaal voor zulke drukke plekken, waar veel activiteit heerst en veel mensen samenkomen, is er constant dringend behoefte aan een optimale brandveiligheidsvoorziening. Hiertoe werd Ignis Systems benaderd.
In Rotterdam bij de Stena Line terminal Hoek van Holland hebben wij alle gebouwen op het terrein voorzien van een brandmeldsysteem. Tevens hebben wij al deze systemen aan elkaar gekoppeld door middel van een moderne glasvezelverbinding. Denk hierbij aan een sprinklerinstallatie, brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie. Eveneens hebben wij gezorgd voor een zelf-detecterend automatisch blussingssysteem in de serverruimte. Zo dragen wij ongemerkt ons steentje bij aan een zorgeloze vakantie. En zo hoort het!

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en weten wat er op het markt speelt? Meldt u zich dan hier aan.

Uw e-mailadres

- Geen geldig email adres ingevoerd
verzenden

Nieuwsbrief Aanmeldeing

Bedankt voor uw aanmelding.