Producten

Personenzoekinstallatie

De sector gezondheidszorg omvat een breed scala aan instituten, van ziekenhuizen, psychiatrische ziekenhuizen tot bejaardenhuizen en (psychiatrische) verzorgingshuizen. Deze organisaties hebben een snel en betrouwbaar communicatiemiddel nodig voor verpleegkundigen, artsen tot onderhoudsmedewerkers, die een centrale rol spelen in het waarborgen van een hoogwaardige en efficiënte organisatie.

Cruciale informatie van bv. zusterroep- of branddetectiesystemen kan snel en correct worden afgeleverd aan verantwoordelijke personen, waardoor deze  in staat zijn onmiddellijk te reageren wanneer nodig.


In die instituten waar de veiligheid van personen in het geding kan zijn, zoals in psychiatrische ziekenhuizen of psychiatrische verzorgingshuizen, garanderen de handsets voor persoonsbeveiliging van Atus een snelle en gerichte assistentie bij noodsituaties waardoor bedreigingen worden weggenomen en escalatie hiervan voorkomen.

Pager DP6000
Pager PS Micro
Pager PS Pager
PZI Pager los type LBB6099
PZI Systeem Atus NEN-kit

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en weten wat er op het markt speelt? Meldt u zich dan hier aan.

Uw e-mailadres

- Geen geldig email adres ingevoerd
verzenden

Nieuwsbrief Aanmeldeing

Bedankt voor uw aanmelding.